Content Marketing

Content Marketing, principala sursă de promovare online. Când vine vorba de content marketing, relevanța pentru publicul țintă este totul.

Foarte multe companii din România, nu pun accent pe marketing-ul de conținut. Cumpărătorii din mediul online nu sunt la fel.

Strategii de Content Marketing

Diferențele culturale contează foarte mult. Înainte de aplicarea unei strategii de content marketing, trebuie să înțelegeți cum gândește publicul țintă și care sunt preferințele lor.

Pe scurt, cumpărătorii din România, tind să fie conservatori, doresc informații despre un anumit produs sau serviciu.

Există o mulțime de nuanțe de care trebuie să țineți cont. Cumpărătorii din mediul online folosesc unele canale de social media, dar în același timp, evită altele.

Ei preferă conținut în anumite formate și există anumite activități de marketing pe care le urăsc cu adevărat.

Trebuie să știți ce înseamnă toate acestea pentru strategia dvs. de content marketing. În caz contrar, vă puteți aștepta la niște conversații de vânzări foarte incomode și discuții incomode.

Soluții moderne pentru Content Marketing

În orice industrie, înțelegerea pieței este una dintre primele condiții preliminare pentru dezvoltarea eficientă, orientată la cerere a produselor și poziționarea serviciilor.

Pentru noi, acest lucru înseamnă că trebuie să înțelegem ce înseamnă SEO și content marketing. Noi vă oferim soluții de testare și servicii care să abordeze problemele cu care vă confruntați.

Acesta este tocmai motivul pentru care lucrăm întotdeauna strâns cu clienții noștri atunci când dezvoltăm produsele și serviciile noastre.

Feedback-ul clienților

Feedback-ul clienților este încorporat în pagina produsului și poate fi, de exemplu, luat în considerare atunci când dezvoltă funcții individuale.

Pe lângă acest feedback extrem de important, trebuie să arătăm imaginea de ansamblu:

  • Cât de relevante consideră companiile marketingul de conținut?
  • Unde se îndreaptă industria?
  • Care sunt cele mai mari provocări care afectează activitatea marketerilor de conținut în 2020?
  • 5 rezultate cheie pentru marketingul de conținut în 2020

Din rezultatele testelor noastre de marketing, putem determina cinci constatări cheie care ne arată starea actuală a industriei și modul în care este posibil să se dezvolte marketingul de conținut în următoarele luni.

Pentru a ajuta la interpretarea sensului acestor tendințe, suntem susținuți de persoane cu cpecializare în acest domeniu.

Oferte de content marketing

Compania noastră vă oferă câteva servicii de content marketing, care au valoare pentru promovarea online.

  • Articole SEO – articole între 500 și 2500 de cuvinte
  • Conținut SEO pentru produse
  • Advertoriale SEO – deținem peste 40 de website-uri cu autoritate