Analiză SEO

Analiză SEO, un serviciu foarte avantajos pentru orice companie care deține un website. Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), în termenii cei mai simpli, este procesul care face modificări pe website-ul dvs.

Serviciile de optimizare SEO, sunt procesele care fac website-ul mai vizibil în motoarele de căutare și îmbunătățesc ranking-ul website-ului.

Îmbunătățirea SEO, nu este un proces simplu în care vă puteți implica pur și simplu, fără o strategie și o analiză SEO. Prin urmare, cel mai bun prim pas în dezvoltarea strategiei SEO, este realizarea unei analize SEO.

Dacă nu aveți educația necesară în acest domeniu de activitate, vă sfătuim să faceți ceva cursuri SEO, care cu siguranță vă vor ajuta.

Ce face o analiză SEO

O analiză SEO aruncă lumină asupra tuturor oportunităților de pe website-ul dvs. pe care le puteți adresa pentru a vă îmbunătăți potențialul de clasare în paginile cu rezultatele organice ale motoarelor de căutare (SERP).

Aceasta implică auditul website-ului dvs. și identificarea locației unde puteți să vă optimizați pentru motoarele de căutare.

Cu o analiză SEO, puteți afla ce aspecte ale strategiei dvs. SEO funcționează și care sunt obstacolele dvs. cele mai mari care vă împiedică să vă îmbunătățiți clasamentul website-ului.

De ce este importantă analiza SEO?

Informațiile pe care le obțineți în urma unei analize SEO, vă oferă o direcție asupra locației în care puteți îmbunătăți conținutul și aspectele tehnice ale site-ului dvs.

De asemenea, o analiză SEO, vă oferă o experiență mai bună pentru vizitatori și pentru a arăta contextul motoarelor de căutare și relațiile dintre conținutul dvs. și căutarea pe care o utilizează vizitatorii.

Cu alte cuvinte, o analiză SEO este o necesitate pentru a vă ocupa de un nivel mai ridicat, pentru a vă extinde aria de acoperire, creșterea  traficului și atingerea obiectivelor de afaceri.

Cu o analiză, nu faceți „fotografii în întuneric”, luați decizii strategice, ceea ce reduce timpul și resursele cheltuite.

Fără o analiză SEO detaliată a website-ului dvs., este aproape imposibil să luați decizii în cunoștință de cauză pentru a îmbunătăți poziția site-ului dvs. în SERP.

Ce ar trebui să știți despre o analiză SEO!

Cum se clasează site-ul dvs. pe Google? Care este poziția medie în rezultatele organice?

Atunci când începeți o analiză SEO, este important să începeți cu partea tehnică a website-ului. Identificați câte dintre paginile website-ului dvs. sunt clasate bine în motoarele de căutare .

Verificarea adresele URL și Meta Descrierile

URL-urile trebuie reduse la aproximativ patru până la cinci cuvinte care descriu conținutul din pagină. De exemplu, pagina noastră „Analiza SEO” are o adresă URL simplă „analiza-seo”.

Dacă adresele dvs. URL sunt lungi sau irelevante, puteți alege să le optimizați și să le editați, astfel încât roboții motoarelor de căutare să înțeleagă mai bine ce este în pagină. Dar, fiți atenți, acest lucru poate afecta autoritatea URL-ului vechi.

Cu toate acestea, puteți edita meta descrieri. Meta descrierile dvs. ar trebui să includă cuvinte cheie primare și secundare și să rezumați în mod corespunzător despre pagina dvs.

Analiza titlurilor

Titlurile ar trebui să atragă atenția și să încurajeze utilizatorii să facă clic pe ele. Atât în ​​titluri, cât și în descrieri, asigurați-vă că utilizați cuvinte cheie adecvate pentru pagina dvs.

Rețineți că, expresiile sau cuvintele cheie cu volum mare de căutare pot fi dificil de clasat, așa că încercați să găsiți un cuvânt cheie cu o concurență mai mică.

Link Building

Analiza link-urile de intrare, denumite și backlink-uri, sunt link-uri către site-ul dvs. care sunt hiperlegate pe un alt site. Backlink-urile pot acționa ca indicatori pentru motoarele de căutare.

Backlink-urile arată că website-ul dvs. este o sursă de încredere, astfel încât acestea să poată avea cu adevărat impact asupra poziției SEO.

Analiza linkurile primite către site-ul dvs., este vitală. Trebuie să știți de unde primiți aceste link-uri, ce autoritate primiți, dacă link-urile nu sunt toxice și multe alte analize SEO.